Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βεντέτα μεταξύ οικογενειών οι πυροβολισμοί στο Ζεφύρι - 28χρονος από «αντίπαλη» οικογένεια πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη για το περιστατικό των πυροβολισμών στο Ζεφύρι, ενώ αναζητά το δράστη.

Ελλάδα

Ένας 28χρονος - και όχι ανήλικος όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες -   φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ στην περιοχή του Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στο μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Οι νεότερες πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.

Όπως λέει ο θείος της μικρής στο protothema.gr, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε. 

zefyri-02

Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε σε μια αλάνα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και μια απο τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.

Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του ανήλικου και στον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

zefyri-01

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής, έχει συλληφθεί ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε με το όπλο τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη και οι αστυνομικοί αναζητούν στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ το γιο του..

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...