Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός στον Κολωνό: Άλλα 10 πρόσωπα αναγνώρισε η 12χρονη

Ελλάδα

Νέα κατάθεση έδωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας ανοίγοντας νέο «κύκλο» ερευνών για τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Την παραγγελία για κατάθεση της 12χρονης έδωσε η ανακρίτρια που έχει χρεωθεί την υπόθεση με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να καλούν εκ νέου το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη στην συμπληρωματική κατάθεσή της ανέφερε περισσότερα από 10 πρόσωπα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όμως, όταν οι αστυνομικοί στους οποίους μίλησε η 12χρονη από τον Κολωνό ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα αυτά, το παιδί τους είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Η 12χρονη φέρεται, μάλιστα, να αρκέστηκε σε μικρά ονόματα κάνοντας λόγο για αλλοδαπούς.

Στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο για την υπόθεση, Ηλία Μίχο, για τον οποίο είπε ότι της ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με «πλούσια πρόσωπα που έχουν λεφτά». Το κορίτσι, όμως, δεν είχε κάτι περισσότερο να προσθέσει γι' αυτό καθώς, όπως φέρεται να είπε, δεν πήγε ποτέ σε αυτά τα ραντεβού που ήθελε να κλείσει ο Μίχος.

Οι αστυνομικοί, μολονότι θεωρούν δύσκολη την έρευνα βάσει των λίγων στοιχείων που έδωσε στην κατάθεση της η 12χρονη, θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν τα περισσότερα από 10 πρόσωπα στα οποία αναφέρθηκε το κορίτσι.

Όπως λένε αρμόδιες αστυνομικές πηγές αυτό που έκανε εντύπωση σχετικά με όσα είπε την Μεγάλη Δευτέρα η 12χρονη είναι ότι ενώ στις πρώτες της καταθέσεις είχε δώσει ακριβείς λεπτομέρειες για τους βιαστές της που οδήγησαν σε συλλήψεις, χθες ήταν πολύ γενικόλογες οι αναφορές της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...