Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Η... Τσαπανίδειος άποψις περί προπαγάνδας και τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν έστω μια συγγνώμη

Η μέχρι πρότινος "αντικειμενική δημοσιογράφος" Παρθένα Τσαπανίδου, που σε λίγα 24ωρα, έγινε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σε λίγο καιρό θα την... καμαρώνουμε στη Βουλή, ψέλλισε κάποια... απαρέμφατα και... ανώμαλα ρήματα, κατά την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως μας... αποκάλυψε η κυρία, αν δεν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία, αυτό θα οφείλεται στην προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης!

Πρόκειται περί καινοφανούς θεωρίας, η οποία, ωστόσο, στο πλαίσιο μιας εκ βαθέων ανάλυσης, εκθέτει την ίδια και το κόμμα της. Η συγκεκριμένη κυρία μίλησε για πλύση εγκεφάλου και ομοβροντία κατηγοριών προς τον ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα! Ο ΣΥΡΙΖΑ ψέματα; Ποτέ! Ασχέτως, αν κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως να συγκεντρώσουν έστω 2 αλήθειες που έχουν πει αυτοί οι τύποι. Η κυρία Τσαπανίδου μας αιφνιδίασε όταν ανέφερε πόσο... καλό είναι το πρόγραμμα του κόμματος. Θα ήταν προτιμότερο να μας έλεγε για τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, τα οικονομικά δεν είναι το δυνατό της στοιχείο και επειδή θα είναι συχνή η παρουσία τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, απλά να εύχεται να μη στριμώξουν με δημοσιονομικές και μακροοικονομικές συναρτήσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να εκτεθεί και να πάει... κουβά!

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει επαφή της κυβέρνησης με την πραγματικότητα και ότι το κόμμα της είναι το μόνο που διεκδικεί μια τέτοια αποκλειστικότητα! Δεν την παρεξηγούμε. Το άλμα που γίνεται μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα από το στούντιο ενός καναλιού σ΄ ένα κόμμα, είναι ένα άλμα στο κενό. Αν δεν έχεις... αλεξίπτωτο, τότε η πτώση οδηγεί σε διάλυση. Ιδίως στο θέμα της Οικονομίας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ πάσχουν. Ή δεν θέλουν να αποδεχθούν για το πώς λειτουργεί μια οικονομία ή γνωρίζουν και δουλεύουν τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, όσο και αν ένα τέτοιο πρόσωπο θεωρείται πολιτικά άφθαρτο, από τη στιγμή που μπαίνει στο... ρινγκ της πολιτικής, πρέπει να είναι έτοιμη για να δεχθεί την... προπαγάνδα για πράγματα που αποτελούν προφανή... ψεύδη.

Εγκλήματα και ψέματα...

Στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την τραγωδία των Τεμπών, έχουν αναθαρρήσει, καθώς πιστεύουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα, μπας και προκύψει κάποια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής του σχήματος, τον... ηγέτη που βγαίνει κάθε 100 χρόνια!

Όλα τα κομμουνιστικά και νεοσταλινικά κόμματα είναι μυημένα στην προπαγάνδα και όταν βρίσκονται στριμωγμένα στο καναβάτσο, χαρακτηρίζουν ως προπαγάνδα, τις... φάπες που τους ρίχνουν στη βάση γεγονότων, λεγομένων τε και πεπραγμένων. Το 2015 έβλεπαν εχθρούς σε όλους όσοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για τις... χοντροσυριζιές που πήγαιναν να κάνουν. Και τις έκαναν! Μόνο πικρή είναι η εμπειρία από το συνονθύλευμα των Τσίπρα-Καμμένου-Βαρουφάκη και στη συνέχεια του ντουέτου, τύπου μαρκίζας στην... παραλιακή, η οποία έγραφε Τσίπρας-Καμμένος. Η συνέχεια είναι γνωστή. Εγκλήματα, χονδροειδή λάθη και καμία διάθεση για συγγνώμη. Τα πάντα παρέπεμπαν σε αλαζόνες, άχρηστους, τεμπέληδες και καταστροφικούς τύπους.

Δεν ξέρουμε εάν στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν ως προπαγάνδα τα όσα τους λέγαμε, τους γράφαμε και τους προειδοποιούσαμε τον Ιούνιο του 2015. Η... προπαγάνδα (κατά Τσαπανίδου) τελικώς δεν ήταν προπαγάνδα, αλλά ήρθε ως σκληρή πραγματικότητα, να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους. Οι ανοησίες του δημοψηφίσματος και της "περήφανης διαπραγμάτευσης", έφεραν τα γνωστά αποτελέσματα, τουλάχιστον για όσους γνωρίζουν και καταλαβαίνουν. Επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν,  Η ίδια η ζωή, απέδειξε μέχρι κεραίας, όλα όσα έβλεπαν οι λογικοί και συνετοί και δυστυχώς αγνοούσαν (εκούσια ή ακούσια), τα... θύματα του ΣΥΡΙΖΑ! Πώς την πάτησαν έτσι βρε παιδί μου;

Οι τύποι αυτοί ποτέ δεν γύρισαν να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα ψέματα που του αράδιασαν. Και τα ψέματα αυτά δεν ήταν προπαγάνδα, αλλά έχουν καταγραφεί ως αδιαμφισβήτητη ιστορική πραγματικότητα. Η συγγνώμη είναι μια άγνωστη λέξη γι αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχουν καθόλου σχέση μαζί της. Ούτε καν... κακή!

Ο... λογαριασμός της συγγνώμης

Ο λογαριασμός με τις... συγγνώμες που πρέπει να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ βαρύς και... ασήκωτος, αλλά το κόμμα διαθέτει τα απαιτούμενα αποθέματα... αναισθησίας για να ανταπεξέλθει!

Το... ποινικό μητρώο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο. Πραγματικά, δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Ας επιχειρήσουμε να φωτίσουμε το θέμα πιο διεξοδικά. Το... χαρτί γράφει τα εξής:

 1. Δεν ζήτησαν συγγνώμη όταν ζημίωναν τη χώρα πάνω από 200 δισ. ευρώ με την "περήφανη διαπραγμάτευση" του α΄ εξαμήνου του 2015. Η ζημία αυτή ίσως είναι και πολύ συντηρητική, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στις 2 Μαρτίου 2018 στο Φόρουμ των Δελφών, ο Τόμας Βίζερ, πρώην επικεφαλής αρχιλογιστής του Euro Working Group.
 2. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για την ισοπέδωση του τραπεζικού συστήματος και την απαξίωση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων, δηλαδή των ίδιων των ασφαλισμένων, τους οποίους ζημίωσαν με αρκετά δισ. ευρώ (συμπεριλαμβάνονται στα 200 δισ. που προαναφέραμε). Έτσι, μπήκαμε στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο λόγω μιας τόσο μεγάλης ζημιάς, η οποία θα μας... συνοδεύει για δεκαετίες. Και σκεφτείτε ότι το 2016, αν συνέχιζε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Αλλά ο... περήφανος λαός, ήθελε άλλα... κόλπα! Τα... λούστηκε και ίσως είναι έτοιμος να τα ξαναλουστεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές, πλην Καμμένου...
 3. Δεν ζήτησαν συγγνώμη όταν υποθήκευσαν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας για 99 έτη και κυρίως γιατί δεν έκαναν τα πάντα, ώστε μέσα από την αξιοποίηση της υποθηκευμένης περιουσίας να προκύψει εισόδημα για την κοινωνία.
 4. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικράτησαν στα ΑΤΜ των τραπεζών με απελπισμένους ηλικιωμένους που κατέρρεαν την ώρα που περίμεναν να βγάλουν 60-60 ευρώ ημερησίως, υπό τον φόβο να τα χάσουν. Όλοι διαπιστώναμε επί μήνες χιλιάδες πολίτες να αδειάζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς υπό τον φόβο εξόδου της χώρας από το ευρώ και τον εφιάλτη ανυπολόγιστων διαστάσεων που θα ζούσαμε αν πηγαίναμε στη δραχμή. Είχε φροντίσει γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές αναφορές για... νταούλια και... ζουρνάδες που θα παίζουμε στις αγορές (τρομάρα τους...) ή για" το νόμισμα που δεν είναι φετίχ".
 5. Δεν ζήτησαν συγγνώμη όταν καταργούσαν "το πεντάευρω του Άδωνι" στα νοσοκομεία και το αντικαθιστούσαν με μόνιμη αύξηση των κρατήσεων υπέρ ΕΟΠΥΥ από το 4% στο 6% της μηνιαίας σύνταξης. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώνουν οι μικροσυνταξιούχοι από 20 πεντάευρα κάθε χρόνο.
 6. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα εγκλήματα του πρώτου εξαμήνου που οδήγησαν σε βίαιη ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος, λόγω του τεράστιου κόστους που προκλήθηκε και σε αυτό. Επέβαλαν 20 μειώσεις ή καταργήσεις συντάξεων με το Νόμο του Κατρούγκαλου, ανεβάζοντας τα όρια ηλικίας στα 67 χρόνια (τύφλα να έχουν τα 64 έτη του Μακρόν στη Γαλλία, όπου γίνεται χαμός...).
 7. Δεν ζήτησαν συγγνώμη που... δεν κατάργησαν τον ΕΝΦΙΑ.
 8. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για το γεγονός ότι υπέγραψαν την παρουσία των funds και την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, συνοδεία άσκησης αυτεπάγγελτης δίωξης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για όσους τους εμπόδιζαν. Συνέλαβαν τον "σύντροφο" Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον έστειλαν στην Κρατική Ασφάλεια, κατηγορούμενο για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος!
 9. Δεν ζήτησαν συγγνώμη που, ενώ παρέσυραν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να μην πληρώνουν ("Δεν Πληρώνω"), υποσχόμενοι τη Σεισάχθεια, στη συνέχεια τους έστειλαν τον λογαριασμό με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Στη συνέχεια, οι περισσότεροι έγιναν "κόκκινοι" σε Εφορία, Ταμεία, ΔΕΗ, Δήμους κλπ., καθώς πίστεψαν ότι θα τους τα χαρίσει ο Τσίπρας! Ο Θεός συγχωρεί, ο Τσίπρας ποτέ! Στερνή τους γνώση να την είχαν τώρα...
 10. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα μέτρα των 14 δισ. ευρώ που έφεραν, κατακρεουργώντας τους πάντες με την αύξηση των φόρων.
 11. Δεν ζήτησαν συγγνώμη από τον Γκίκα Χαρδούβελη που ως τελευταίος υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έφερε το περιβόητο... e-mail, με το οποίο είχαμε έτοιμο τον κατάλογο των μέτρων 1 δισ. ευρώ (άντε να γίνονταν 2 δισ. ευρώ).
 12. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τη διάλυση της ΔΕΗ, την οποία βύθισαν στη χρεοκοπία με ζημίες 1 δισ. ευρώ, απλήρωτες οφειλές άνω των 3 δισ. ευρώ και δανειακή έκθεση άνω των 5 δισ. ευρώ. Και αν τους ρωτήσεις θα σου απαντήσουν ότι επί των ημερών τους δεν αυξήθηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές του Ιουλίου αν καθυστερούσαν μερικούς μήνες ακόμη, θα οδηγούσαν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις για την επιχείρηση, η οποία σήμερα έχει γυρίσει σελίδα και προοδεύει με ταχύτατους ρυθμούς.
 13. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τις απίστευτες μηχανορραφίες που σκαρφίστηκαν για τις τηλεοπτικές άδειες, διαπράττοντας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και σερβίροντας... σανό στο πόπολο για το... Ινστιτούτο της Φλωρεντίας!
 14. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τη διάλυση των αστικών συγκοινωνιών καθηλώνοντας τον μισό στόλο στα αμαξοστάσια, ελλείψει ανταλλακτικών και λόγω των βλαβών που επισκευάζονταν. Έμαθαν μάλιστα τους επιβάτες να μπαίνουν μέσα και να μην πληρώνουν, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής. Αλλά ο λογαριασμός "φούσκωνε" γιατί τίποτα δεν είναι δωρεάν...
 15. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για το υπουργικό ζεύγος Παπαδημητρίου με την τεράστια περιουσία, για τους οποίους ο Ελληνικός λαός πλήρωνε το ενοίκιο τους στο Κολωνάκι...
 16. Δεν ζήτησαν συγγνώμη όταν άνοιγαν τα σύνορα και έθεταν μεγάλο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας υπό τον φόβο και τον τρόμο για την εισβολή κατατρεγμένων μεν, αγνώστων προς εμάς δε, μεταναστών, οι οποίοι ήρθαν για να... λιαστούν.
 17. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για το γεγονός ότι μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε στέκια και ορμητήρια κακοποιών, αλητών και εγκληματιών, εις βάρος των παιδιών που θέλουν να σπουδάσουν γιατί έχουν βάλει υψηλούς στόχους. Η πανεπιστημιακή κοινότητα και ένα μέρος των καθηγητών δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την κατάσταση που δημιουργήθηκε επί πολλά χρόνια και σίγουρα πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 18. Δεν ζήτησαν καμία συγγνώμη (μάλλον δεν είχαν χρόνο... ) για το γεγονός ότι κράτησαν ανοικτή τη Βουλή μετά τις Ευρωεκλογές του 2019 για να... φυλάξουν τα νώτα τους με την αλλαγή του ποινικού κώδικα, με τον οποίο αποφυλακίστηκαν δολοφόνοι, ληστές, βιαστές, παιδοβιαστές, απατεώνες και λοιποί. Ακόμη και σήμερα ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει τέτοια αποτελέσματα, κάτι που είδαμε εσχάτως με τον καταδικασμένο σε... 4 αιώνες παιδοβιαστή, ο οποίος βγήκε έξω, μετά από 10 χρόνια!
 19. Δεν ζήτησαν καμία συγγνώμη για τα εγκληματικά λάθη στην πυρκαγιά του Ματιού, όπου ο τότε υπουργός και πρώην στρατηγός (ξέρουμε ότι τέτοιοι τίτλοι ταυτίζονται με την ευθύνη και την τσίπα...), δεν είδε κανένα λάθος πουθενά! Δεν ζήτησαν συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, ούτε πήγαν στο δικαστήριο για να τους συμπαρασταθούν. Επιπλέον, όλοι είδαμε με έκπληξη το σόου που είχε στηθεί στο κτήριο της Πολιτικής Προστασίας στις 12 παρά 25 το βράδυ της μοιραίας ημέρας και αφού είχαν καεί οι πάντες και τα πάντα. Απορούμε για το πού βρήκαν τη δύναμη αυτοί οι τύποι να κάνουν σόου στις κάμερες για το πότε θα πετάξουν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη "Canadair". Τέτοια αναισθησία και ξετσσιπωσιά; Ειρήσθω εν παρόδω, δεν περιμέναμε να ζητήσει συγγνώμη ένας τύπος από τα Σφακιά που κατηγορούσε τους δημοσιογράφους ότι "ανακαλύπτουν" νεκρούς για να σαμποτάρουν την πιο... καλή κυβέρνηση όλων των εποχών! Τέτοια κυβέρνηση σε καταστρέφει κάθε 100 χρόνια... Επιπλέον, δεν ζήτησαν καν συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν ανακοίνωσαν μέτρα στήριξης, ούτε συμπαραστάθηκαν στους συγγενείς των θυμάτων και στους παθόντες. Ακόμη και ένα διχίλιαρο να έδιναν στον κόσμο, όπως έλεγαν, θα το... σπατάλαγαν!
 20. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για την τραγωδία στη Μάνδρα, όπου τα αντιπλημμυρικά έργα δεν προχώρησαν καθώς τα λεφτά της Περιφέρειας Αττικής είχαν δεσμευτεί το 2015 για την "περήφανη διαπραγμάτευση", ενώ οι μελέτες ήταν έτοιμες.
 21. Δεν ζήτησαν συγγνώμη όταν ο Τσακαλώτος υπέγραψε την ταφόπλακα στο Νόμο Κατσέλη και την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος πλειστηριασμών α΄ κατοικίας.
 22. Δεν ζήτησαν συγγνώμη για τη σκευωρία της Novartis.
 23. Δεν ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη για τα χιλιάδες ψέματα που έχουν ξεφουρνίσει τα τελευταία χρόνια, χωρίς ίχνος αιδούς και συναίσθησης. Τι άνθρωποι θεέ μου...
 24. Δεν ζήτησαν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για το γεγονός ότι συκοφάντησαν τη χώρα στο εξωτερικό σε σχέση με τις απειλές της Τουρκίας.
 25. Δεν ζητούν συγγνώμη για τη "νεκρή Μαρία του Έβρου", όπου διέβαλαν τη χώρα μας, υιοθετώντας μαζί με τα "τρολ" τους, τα ψεύτικα νέα που διακινούσαν επαγγελματίες απατεώνες μέσω κάποιων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και των αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 26. Δεν ζητούν συγγνώμη για το γεγονός ότι άρρωστα και εγκληματικά στοιχεία του χώρου τους έκαψαν δύο φορές το μνημείο της Marfin.
 27. Δεν ζητούν συγγνώμη για τις 500 διαδηλώσεις εν μέσω κορωνοϊού για να υπερασπιστούν έναν κατά συρροή δολοφόνο, συμβάλλοντας στη διάδοση της αρρώστιας την ίδια ώρα που πέθαινε κόσμος.

Η ισχυρή Ελλάδα κρίνεται από την ψήφο των αναποφάσιστων

Αν όλα τα παραπάνω είναι... προπαγάνδα, τότε, κάτι δεν πάει καλά στο παρασυμπαθητικό και συμπαθητικό νευρικό σύστημα κάποιων, το οποίο επεξεργάζεται τα σήματα που λαμβάνει!

Οι ζημιές που έχουν προκαλέσει οι... σύντροφοι είναι τεράστιες, τόσο σε οικονομική όσο και ανθρώπινο επίπεδο. Δεν χρειάζεται καμία προπαγάνδα από την κυβέρνηση και από κανέναν για τα αυτονόητα και αυταπόδεικτα. Όλες οι παραπάνω συγγνώμες που δεν ακούστηκαν ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατατάσσουν σε έναν πολιτικό βούρκο, που ουδέποτε γνώρισε η χώρα. Όλες αυτές οι συγγνώμες που δεν ζητήθηκαν, πρέπει να αποτελέσουν τα πειστήρια για το φαίνεσθαι και τη συμπεριφορά ανθρώπων, για τους οποίους μένεις με το στόμα ανοικτό, όταν τους βλέπεις να μιλάνε και να δρουν

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτισμένος με ψέματα, προβλήματα και συμφορές. Αυτό δεν το λέει καμία κυβερνητική προπαγάνδα, ούτε οι "λίστες Πέτσα". Αυτό το... φωνάζει η ίδια η πραγματικότητα και κυρίως η σύγκριση των δικών τους ψεμάτων και εγκληματικών λαθών με τη σημερινή εικόνα της περήφανης, δημιουργικής και ισχυρής Ελλάδας. Για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή η χώρα, θα χρειαστεί η κινητοποίηση των αναποφάσιστων. Δεν είναι καιρός για πειραματισμούς, αλλά ούτε και για... αστεία. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Ισχυρή Ελλάδα και ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο έννοιες ασύμβατες. Την ώρα της κάλπης, κάποιοι λογικοί και συνετοί, θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της ορθής επιλογής, ως αντιστάθμισμα σε όσους δεν μπορούν να σκεφτούν ή έχουν άλλα κίνητρα. Κάποιοι στις προσεχείς εκλογές θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά στην κάλπη, για να μπορέσει η χώρα να πορευτεί σταθερά προς την πρόοδο. Αυτοί που είναι αναποφάσιστοι, ας θυμηθούν τις συγγνώμες που δεν τους ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ας συνειδητοποιήσουν τις έκτακτες καταστάσεις και ανατροπές που έλαβαν τα τελευταία 3 χρόνια. Όσοι ξέρουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα Μητσοτάκη, το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινή συνέντευξη του Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα (σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ και προσφάτως ανακηρυχθέντος Προέ...

Πολύτιμο στήριγμα οι ΑΠΕ για την Ελλάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, σχετικά με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2022, ότα...

Η Ασυλία

i. Κυριαρχεί, όσο ποτέ άλλοτε, η φαντασμαγορία. Έχει γίνει η ζωή μας θεατρική. ii. Άκριτες φωνές καλούν σε παραίτηση από “ασυλία”. iii. Όμως η “ασυλία...

Φόρτωση άρθρων...