Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

O Στέφανος Μάνος αποθεώνει τον Κυριάκο Πιερρακάκη

Ο Στέφανος Μάνος έκανε μια ανάρτηση που θα συζητηθεί, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ο πολύπειρος πρώην υπουργός τονίζει ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απαριθμώντας τα επιτεύγματα, όπως το gov.gr και τις λοιπές ηλεκτρονικές συναλλαγές που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου:

«Η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν, κατά τη γνώμη μου, η τοποθέτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Πιερρακάκης κατάφερε σε σύντομο διάστημα να θέσει σε λειτουργία την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη του Ελληνικού Δημοσίου -gov.gr- και να περάσει σε αυτή εκατοντάδες υπηρεσίες. Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς να ταλαιπωρούνται.

Ο κ. Πιερρακάκης σε μερικές από τις πολλές του συνεντεύξεις έχει αναφερθεί στον αριθμό των διαφόρων συναλλαγών που διεκπεραιώνονται πλέον ηλεκτρονικά.

Ο εκσυγχρονισμός του κ. Πιερρακάκη μου φαίνεται όμως κολοβός εξ αιτίας της ανευθυνότητας της κυβέρνησης. Εξηγούμαι: Οι χιλιάδες πράξεις που γίνονται τώρα από το σπίτι απαλλάσσουν ένα δημόσιο υπάλληλο από τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει αυτός αν δεν είχε υπάρξει το σύστημα Πιερρακάκη. Η κυβέρνηση όφειλε είτε να απολύσει όσους δεν έχουν πια δουλειά είτε να τους μετατάξει σε υπηρεσίες ή περιοχές της χώρας που έχουν ανάγκη. Τίποτε από τα δύο δεν έκανε προτιμώντας να πληρώνει ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ανθρώπους που δεν έχουν πια δουλειά. Μου φαίνεται ανήθικο σε βάρος ιδίως εκείνων που έχουν λιγότερα εισοδήματα από τους δημόσιους υπαλλήλους που η κυβέρνηση προστατεύει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτο...

Σε κουβανέζικο μπαρ στου Ψυρρή με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Μια χαλαρή έξοδο για ποτό μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο, όπο...

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...