Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Συγκίνηση στη Χειμάρρα στην ανακοίνωση του ονόματος του Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (Videos)

Συγκίνηση επικράτησε στη Χειμάρρα έπειτα από την ανακοίνωση του ονόματος του Φρέντι Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

«Ευχαριστούμε πολύ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που έκανε στον τόπο μας, τη Χειμάρρα», είπαν υποστηρικτές και φίλοι του Φρέντι Μπελέρη που παρακολούθησαν στα γραφεία της Ομόνοιας Χειμάρρας την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το himara.gr, oι υποστηρικτές και οι φίλοι του Φρέντι Μπελέρη εξέφρασαν τη χαρά τους για τον εκλεγμένο Βορειοηπειρώτη δήμαρχο Χειμάρρας, ο οποίος παραμένει στη φυλακή εδώ και έντεκα μήνες.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, σας ευχαριστούμε όλους, ο Φρέντι θα κάνει πάντα το καλύτερο για τον τόπο του και την πατρίδα», είπε η σύζυγος του Αντωνία, η οποία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στη Χειμάρρα.

Εκεί και ο πατέρας του, Πέτρος με τον αδελφό του και τους φίλους τους, που είπε συγκινημένος: «Ο Φρέντι αγωνίζεται εδώ και 30 χρόνια. Αποτελεί δικαίωση για μας και για εκείνον. Δεν μπορώ να χαρώ ακόμη μέχρι να τον δω να βγαίνει από τη φυλακή. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ μια ζωή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...