Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εκλογές: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματα)

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο στο Facebook.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο καθηγητής στην Ιατρική σχολή του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος. Στη δεύτερη εκλόγιμη θέση είναι η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, στην τρίτη βρίσκεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και στην τέταρτη θέση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στην πέμπτη θέση είναι ο πρώην υπουργός και διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, ενώ στην έκτη θέση είναι η πολιτικός μηχανικό και άτομο με αναπηρία Τζένη Λειβαδάρου.

Έβδομος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι ο καθηγητής μικροβιολογίας Αθανάσιος Τσακρής. Στην 8η θέση η Ζωρζέτα Λάλη, στη 9η ο Στέφανος Κασσελάκης, στην 10η η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, στη 11η ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, στη 12η η Νατάσσα Ρωμανού, στη 13η ο Όμηρος Πουλάκης, στη 14η η Δώρα Τσαμπάζη.

Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για το πρόγραμμα πολιτικής προστασίας «Αιγίς»: Έμφαση σε πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση

«Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να προετοιμαστούμε για το φετινό καλοκαίρι», τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα του 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019».

Ρωμανός για τις «ευπρόσδεκτες» ψήφους των Σπαρτιατών από τον ξάδερφο Κασσελάκη: Όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφου του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Κασσελάκη ο οποίος είπε πως είναι ευπρόσδ...

Φόρτωση άρθρων...