Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μάντζος: Η ΝΔ εκβιάζει τους πολίτες πως αν δεν έχουν “Μπάρμπα στη Λάρισα” τον κ. Αγοραστό, η Θεσσαλία δεν θα αποκατασταθεί

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, υπογράμμισε το διακύβευμα «στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας -όπως και σε πολλούς ακόμη δήμους- είναι πολύ σημαντικό να στηριχθούν υποψήφιοι και αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί, οι οποίοι κομίζουν μια εναλλακτική πρόταση για τις πόλεις και τις περιφέρειές μας».

«Είναι άνθρωποι, που πρώτα απ’ όλα προτάσσουν τις πόλεις, τις περιφέρειες και όχι το κεντρικό κράτος» σημείωσε ο Δ. Μάντζος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κώστα Αγοραστού νωρίτερα στην ίδια εκπομπή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επέμεινε: «Τελικά υπάρχουν οι επιστολές του Περιφερειάρχη προς την Κυβέρνηση; Τι αναφέρουν; Επισημαίνουν την ανάγκη να κατασκευαστούν αντιπλημμυρικά έργα; Τι απάντησε ο τότε Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής; Αν ο κ. Καραμανλής δεν έκανε τα αντιπλημμυρικά, δεν έπρεπε ο κ. Αγοραστός να καταγγείλει την κυβερνητική αβελτηρία; Τελικά έγιναν ή όχι αντιπλημμυρικά έργα; Πρέπει ο θεσσαλικός λαός να ξέρει τι έπρεπε να έχει γίνει διαφορετικά και δεν έγινε. Γιατί είδαμε προχθές στη Θεσσαλία -με μεγάλη ευθύνη τόσο του υποψήφιου Περιφερειάρχη όσο και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης- η ενημέρωση των πληγέντων αγροτών και κτηνοτρόφων να μετατρέπεται σε προεκλογική φιέστα του κ. Αγοραστού. Η τραγωδία της Θεσσαλίας και ο πόνος των κατοίκων της εργαλειοποιούνται και το εκλογικό σώμα εκβιάζεται. Αναρωτιέμαι, δηλαδή, αν εκλεγεί ο κ. Κουρέτας δεν θα τελειώσουν εντός χρονοδιαγραμμάτων τα έργα; Δεν θα δοθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια; Πρέπει να έχει κανείς… “Μπάρμπα στη Λάρισα” τον κ. Αγοραστό για να αποκατασταθεί η Θεσσαλία; Αυτό ζούμε;».

Καταλήγοντας, ο Δ. Μάντζος επισήμανε ότι οι εκλογές της Κυριακής «δεν είναι κομματικό στοίχημα. Δεν είναι “χρωματοπωλείο” ούτε διαγωνισμός ζωγραφικής η αυτοδιοίκηση, όπως τις βλέπει η ΝΔ που θέλει “να βάψει μπλε τον χάρτη”. Είναι πραγματική δημοκρατική αντιπαράθεση προτάσεων. Απέναντι στον αναχρονιστικό παλαιοκομματισμό και την πατρωνία» τόνισε ο Δ. Μάντζος.

«Ιδίως στην Αθήνα, στοίχημα της πόλης είναι τελικά να αποκτήσει μια εναλλακτική πρόταση ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής που εκφράζει ο Χάρης Δούκας» επισήμανε ο Δ. Μάντζος ως προς τη μάχη του δεύτερου γύρου στον Δήμο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...