Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κυβέρνηση για εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Τέλος η εποχή της ασυλίας και της ανομίας

Για το μπαράζ εμπρησμών στην περιοχή του Ζωγράφου και ειδικά στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να συλληφθούν άμεσα οι δράστες. Γνωρίζω ότι η αστυνομία κάνει τα πάντα για να γίνουν συλλήψεις», τόνισε.

«Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο και αν κάποιοι θεωρούν τα πανεπιστήμια άβατα. Τέλος η εποχή της ασυλίας και της ανομίας. Κάθε ένας που κάνει τέτοιες πράξεις θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη. Δεν χρειάζεται να εκφράσουμε την καταδίκη μας και τον αποτροπιασμό μας. Έχουν χρέος οι πρυτάνεις και να τρέξει η διαδικασία που προβλέπεται από το πειθαρχικό κάθε πανεπιστημίου. Αυτές οι μικρές μειοψηφίες μολύνουν την πανεπιστημιακή κοινότητα. Να δούμε και πως γίνονται τα διάφορα events στα πανεπιστήμια και ποιος δίνει αυτές τις άδειες», είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και κατέληξε: «Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Η Σύνοδος των πρυτάνεων έκανε προτάσεις και η κυβέρνηση τις υλοποιεί».

Για το πώς θα αποζημιωθούν οι κάτοικοι του Ζωγράφου απάντησε: «κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του κατοίκου του Ζωγράφου που με τους φόρους τους πληρώνουν και τις καταστροφές και τα πανεπιστήμια. Ακόμα και αν αποζημιωθούν οι άνθρωποι αυτοί αυτό που πέρασαν δεν ξεπερνιέται».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...