Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για υπόθεση Κολωνού: Η Δικαιοσύνη αποφασίζει ανεξάρτητα

Πολιτική

«Θέλουμε να χυθεί άπλυτο φως, η Δικαιοσύνη αποφασίζει ανεξάρτητα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση βιασμού του κοριτσιού ηλικίας 12 ετών από τον Κολωνό.

«Το άκουσμα μονάχα της είδησης μάς προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό. Περιμένουμε το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης για την εν λόγω υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, στην εισαγωγική τοποθέτηση, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο την Κυριακή, μαζί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και την Τζόρτζια Μελόνι, σημειώνοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναδείξει εδώ και καιρό τη σημασία μιας στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αίγυπτο», ενώ πρόσθεσε πως θα υπάρξει και διμερής συνάντηση με τον αλ Σίσι.

Επίσης, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα με στόχο την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης μέσω της μεταφοράς ύλης στους Δικηγόρους και τους Συμβολαιογράφους, ενώ επεσήμανε μεταξύ άλλων και την εισαγωγή προς ψήφιση της τροπολογίας για το αγροτικό ρεύμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...