Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έξυπνη βέρα μεταδίδει τον καρδιακό παλμό

Ένα δαχτυλίδι επιτρέπει στους κατόχους τους να νιώθουν τους χτύπους της καρδιάς του αγαπημένου τους σε πραγματικό χρόνο όπου και αν αυτός βρίσκεται και φυσικά αν φορά και εκείνος το δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι HB Ring κοστίζει 500 ευρώ και λειτουργεί εφόσον το τηλέφωνο του ατόμου που το φορά είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. 

Ακουμπώντας δύο φορές το δαχτυλίδι αυτό ενεργοποιείται και αρχίζει να δονείται με τον ίδιο ρυθμό με την καρδιά του συντρόφου του ατόμου που το φορά. 

Παράλληλα με τη δόνηση στο ρολόι εμφανίζεται και μια γραμμή που αναβοσβήνει παρόμοια με αυτή που εμφανίζεται σε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Το επαναφορτιζόμενο δαχτυλίδι είναι δημιουργία της εταιρείας The Touch από την Τσεχία η οποία πουλά επίσης έξυπνα μενταγιόν και άλλα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο αξεσουάρ και κοσμήματα. Το δαχτυλίδι συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth σε μια εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Μέσω της εφαρμογής, δύο δαχτυλίδια που φορούν δύο άτομα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. 

Εάν κάποιος από τους δύο χρήστες είναι εκτός σύνδεσης και ο άλλος χρήστης ενεργοποιήσει το δαχτυλίδι, τότε το δαχτυλίδι θα δονείται με βάση τον καρδιακό παλμό του εκτός σύνδεσης χρήστη από την τελευταία φορά που αυτός ήταν online.

«Το HB Ring είναι τα πρώτα και μοναδικά έξυπνα δαχτυλίδια του είδους του. Σας επιτρέπει να αισθάνεστε και να κρατάτε για πάντα το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχετε στη ζωή – τον καρδιακό παλμό των αγαπημένων σας προσώπων», αναφέρει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Φόρτωση άρθρων...