Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μεγάλος καρχαρίας βγήκε στη στεριά – H στιγμή της διάσωσης του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τη διάσωση ενός μεγάλου καρχαρία που εγκλωβίστηκε σε παραλία της Φλόριντα στις ΗΠΑ. 

Ο καρχαρίας παρασύρθηκε από τα κύματα και σπαρταρούσε, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει έξω από το νερό.

Μια γυναίκα κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο καθώς ο σύζυγός της και κάποιοι άλλοι άνδρες προσπαθούν να ρίξουν τον καρχαρία πίσω στη θάλασσα.  Ένας από τους άνδρες είπε ότι είδε τον καρχαρία να πλησιάζει στην παραλία με «γρήγορη ταχύτητα» και μετά κόλλησε στην άμμο.

«Μετά από λίγα δευτερόλεπτα που τον είδα να δυσκολεύεται να ξαναμπεί στο νερό, ο σύζυγός μου προσπάθησε να τον βοηθήσει», είπε η γυναίκα στο Storyful.

Ο σύζυγός της και μερικοί άλλοι άνδρες άρπαξαν το ουραίο πτερύγιο και τράβηξαν τον καρχαρία προς τα βαθιά. Στο βίντεο φαίνονται οι τέσσερις άνδρες να αρπάζουν τον καρχαρία από το πτερύγιο και να προσπαθούν να τον σύρουν στο νερό, ενώ αυτός παλεύει.  Κάποια στιγμή  τους έσπρωξε με δύναμη, ενώ έδειχνε τα κοφτερά δόντια του.

«Μωρό μου, είναι πολύ επικίνδυνο, μην το κάνεις αυτό. Μωρό μου, κοίτα τα τρελά δόντια», φώναζε η γυναίκα πίσω από την κάμερα. 

Η επικίνδυνη αποστολή διάσωσης είχε αίσιο τέλος. Οι λουόμενοι κατάφεραν να οδηγήσουν ξανά τον καρχαρία σε βαθύτερα νερά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Φόρτωση άρθρων...