Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η αντίδραση ενός σκύλου όταν συναντά έναν …δεινόσαυρο

Viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αντίδραση ενός σκύλου τη στιγμή που συναντά έναν γιγαντιαίο βελοσιράπτορα δεινόσαυρο.

Ο Κέβιν Νέλσον αποφάσισε να πάρει τον σκύλο του, τον Guffman, στη φάρμα κολοκύθας Biringer στο Άρλινγκτον της Ουάσιγκτον, αφού έμαθε ότι εκεί θα υπήρχε ένας βελοσιράπτορας.

«Φέραμε τον Guffman στο Biringer γιατί είπαν ότι θα ήταν εκεί το αρπακτικό. Έτσι, βγάλαμε μια φωτογραφία με φόντο το αρπακτικό και δεν τον ένοιαξε καθόλου», είπε ο Νέλσον στο Newsweek.

«Ενδιαφερόταν περισσότερο για τους ανθρώπους και τις κολοκύθες γύρω του. Μετά πήγαμε στον λαβύρινθο καλαμποκιού, γιατί του αρέσουν αυτά. Καθώς ήμασταν στον λαβύρινθο, έβλεπα ότι έμπαινε μέσα και ο δεινόσαυρος. Σκέφτηκα ότι θα το εκτιμούσε περισσότερο, βλέποντάς τον στην άγρια φύση, οπότε κατευθυνθήκαμε προς το μέρος του. Νομίζω ότι η αντίδρασή του ήταν στην πραγματικότητα ενθουσιώδης γιατί θα είχε στο μυαλό του “τι είναι αυτό;”»

Ένα βίντεο της συνάντησης κοινοποιήθηκε στη σελίδα Aww του Reddit, και σε αυτό καταγράφεται η αντίδραση του Guffman όταν είδε το βελοσιράπτορα.

Καθώς περπατούσε, ο Guffman παρατήρησε το κεφάλι ενός μεγάλου βελοσιράπτορα – ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος που φορούσε στολή δεινοσαύρου- να ξεπροβάλλει. Όταν ο δεινόσαυρος πλησιάζει τον σκύλο, η περιέργεια μετατρέπεται σε…. επιφυλακή.  Αλλά ο δεινόσαυρος σύντομα παίρνει διαφορετικό μονοπάτι και χάνεται στον λαβύρινθο, ενώ ο σκύλος παρακολουθεί το σκηνικό ελαφρώς τρομαγμένος.

Βέβαια ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξήγησε ότι στον Guffman αρέσει να παίζει και πιθανότατα θα είχε προσπαθήσει να κάνει τον δεινόσαυρο φίλο αν του δινόταν η ευκαιρία. «Είναι ένας σκύλος με μεγάλη αυτοπεποίθηση που του αρέσει να παίζει. Η κοπέλα μου, που δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας, είπε ότι αν του έλεγα «πήγαινε να παίξεις», πιθανότατα θα είχε φτάσει στον δεινόσαυρο και θα άρχιζε να παίζει μαζί του».

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την ανάρτηση βρήκαν το βίντεο διασκεδαστικό και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το τι θα έκαναν τα δικά τους σκυλιά σε παρόμοια κατάσταση.

My Dog Seeing a Velociraptor in the Corn Maze
byu/Wazootyman13 inaww

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Γερμανός σέρφερ δάμασε κύμα 28 μέτρων και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Εντυπωσιακές εικόνες

To παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ότι έσπασε Γερμανός σέρφερ δαμάζοντας ένα κύμα ύψους 28,5 μέτρων. Ο Sebastian Steudtner έκανε σέρφινγκ τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ναζαρέ στην Πορτο...

Φόρτωση άρθρων...