Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ιεράπετρα: Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη που καταπλακώθηκε από τα μπάζα μετά την πτώση του βράχου

Ελλάδα

Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Αγιά Φωτιά στην Ιεράπετρα που προκλήθηκε από τα μπάζα που την πλάκωσαν όταν ο βράχος έπεσε το κατάλυμα. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τον σύζυγο και τον 9χρονο γιο της.

Η τελική αιτία θανάτου για την άτυχη γυναίκα, με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο ΠΑΓΝΗ, είναι η ασφυξία ενώ βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου, σύμφωνα με τη neakriti.gr.

Η 47χρονη την ώρα της «φονικής» κατολίσθησης βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν. Ο βράχος όπως κατρακύλησε, χτύπησε την ταράτσα του δωματίου στο οποίο διέμενε με την οικογένειά της, η ταράτσα κατέρρευσε και την πλάκωσε ενώ ο βράχος συνέχισε την πορεία του και κατέληξε στην παραλία.

Η γυναίκα βρέθηκε κάτω από μπάζα σκεπασμένη με το σεντόνι χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα ή χτυπήματα, γεγονός που οδήγησε από την αρχή στο συμπέρασμα της ασφυξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει: Αρχική Αιτία: Κατολίσθηση, Μεσαία Αιτία: Καταπλάκωση και Τελική Αιτία: Ασφυξία θέσεως ενώ όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, όταν οι διασώστες βρήκαν το πτώμα της που ήταν σκεπασμένο με σεντόνι, το έκοψαν σε ένα σημείο για να σιγουρευτούν ότι κάτω από αυτό ήταν η γυναίκα που είχε καταπλακωθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...