Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 16χρονος που ξυλοκόπησε την μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Σε ψυχιατρική κλινική θα οδηγηθεί, με εισαγγελική εντολή, ο 16χρονος, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο ανήλικος φέρεται να χτύπησε μέχρι λιποθυμίας την μητέρα του και να επιτέθηκε και στην ανήλικη αδελφή του.

Ο ανήλικος Ρουμάνος καταγγέλθηκε για κακομεταχείριση της ίδιας της μητέρας του ενώ φέρεται – σε ένα ακόμα ξέσπασμα βίας – να άρπαξε την 14χρονη αδελφή του και να προσπάθησε να την πνίξει, σύμφωνα με το Cretalive.

Αυτή η επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια, όπως υποστήριξε η 36χρονη μητέρα – που βρέθηκε στα δικαστήρια με τον σύντροφό της – είχε επαναληφθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τις εισαγγελικές Αρχές στην απόφαση ο 16χρονος να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί η κατάστασή του, πριν κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Η μητέρα του, αντιμετωπίζοντας τη βίαιη συμπεριφορά του γιου της, αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα, όπως μεταδίδει το cretapost.gr,.

Η 36χρονη μητέρα του ζήτησε την προστασία εκείνης και της κόρης της, σύμφωνα με το creta24.gr. Στο σπίτι που εκτυλίχθηκε το περιστατικό μένουν η μητέρα, ο 16χρονος γιος της και η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης. Ο τελευταίος έλειπε από το σπίτι, όταν εξελισσόταν το περιστατικό.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η μητέρα είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, είναι ενδεικτικό ότι ο εισαγγελέας είχε ήδη γνώση προηγούμενων περιστατικών που αφορούν τον 16χρονο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...