Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κως: Ο 32χρονος κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια – Βίντεο-ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό και την 27χρονη Πολωνή να πηγαίνουν στο σπίτι του βασικού υπόπτου και λίγο αργότερα, στις 23:00 τη νύχτα, φαίνονται να φεύγουν, με την άτυχη κοπέλα να κάθεται πίσω του στο μηχανάκι, σύμφωνα με το MEGA. 

Ο 32χρονος κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης και έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ερευνούν την υπόθεση, ο 32χρονος μετέφερε την Αναστάζια σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι όπου δολοφονήθηκε, μεταφέροντας στη συνέχεια τη σορό της δίπλα από τον υγροβιότοπο στις Αλυκές, όπου βρέθηκε μερικές μέρες μετά.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν την σκότωσα εγώ», έχει πει ο 32χρονος στην απολογία του.

Δύο μέρες έπειτα από τη δολοφονία, ο 32χρονος καταγράφεται στην περιοχή που σύμφωνα με την Αστυνομία ξεψύχησε η Αναστάζια. Λίγο αργότερα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια. Ήταν η μέρα που αργότερα πήγε με ποδήλατο σε κατάστημα στο Μαρμάρι. 

Έκανε ανάληψη χρημάτων και ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία, κάτι που τελικά έκανε την επόμενη μέρα, χωρίς να ενημερώσει τον συγκάτοικό του.

«Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα γιατί είμαι άνεργος. Μίλησα με φίλους στην Ιταλία και μου είπαν ότι υπάρχουν δουλειές. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το έγκλημα», αναφέρει ακόμη στην απολογία του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...