Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τις αναγνωρίσεις προσώπων - Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Ημέρα εξελίξεων ήταν όπως αποδείχθηκε η χθεσινή, Τρίτη 1 Νοεμβρίου για την υπόθεση των Σεπολίων.

Μετά από μια μαραθώνια κατάθεση της 12χρονης κατά την οποία ξέσπασε μέχρι και σε κλάματα, το παιδί μπόρεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναγνωρίσει τρεις ακόμα άνδρες που την έχουν βιάσει, με τη βοήθεια των εφτά φωτογραφιών που της έδειξαν οι Αστυνομικοί.

Για τους υπόλοιπους που ρωτήθηκε και της έδειξαν φωτογραφίες, αναφέρεται ότι δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαχωρισμός μεταξύ των αντρών που μόνο συνομίλησαν με την 12χρονη και εκείνων που τη συνάντησαν. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Το τελευταίο 24ωρο, μάλιστα, δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ. Οι άνδρες που έχουν πάει αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ πλέον ανέρχονται στους 15. Αμφότεροι, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν στις Αρχές ότι συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat και μόλις αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ανήλικο παιδί, αποχώρησαν από τη συζήτηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Φόρτωση άρθρων...