Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον «βιαστή με τα τατουάζ»

Ακόμη μία γυναίκα κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα του 45χρονου «βιαστή με τα τατουάζ». Η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρους του 45χρονου αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για την τρίτη καταγγελία σε βάρος του 45χρονου «βιαστή με το τατουάζ».

Η γυναίκα, όπως είπε, ήρθε πριν μερικούς μήνες τετ α τετ με τον άνδρα ο οποίος πήγε να της επιτεθεί, όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του.

Ο 45χρονος, στην κατάθεση μιας σελίδας που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση, υποστήριξε ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα και ότι δεν φταίει αυτός αλλά η κοκαΐνη και οι μπύρες που ήπιε την ημέρα του διπλού χτυπήματος στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην κατάθεση του, ότι ανάμεσα στις δύο επιθέσεις, το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής, τριγυρνούσε σαν χαμένος στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

Όταν είδε στη συνέχεια ότι η ιστορία του βιασμού της 34χρονης και της απόπειρας βιασμού της 24χρονης είχε λάβει διαστάσεις οι φωτογραφίες του φιγουράριζαν στα Μέσα Ενημέρωσης και όπως είπε είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση, αποφάσισε να φύγει για την Αλβανία. 

Ο 45χρονος έδωσε και όλο το δρομολόγιο που ακολούθησε, λέγοντας πως από την Αθήνα, πήρε ταξί μέχρι την Κακαβιά και από εκεί οδηγήθηκε στον Αυλώνα.

Έμεινε σε διάφορα σημεία, αλλά και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, όταν όμως αυτοί που τον φιλοξενούσαν κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο έφυγε άρον -άρον από την Ελλάδα τον χτύπησαν και όπως είπε στους αστυνομικούς πιστεύει ότι ήταν και αυτοί που τον “έδωσαν” στις αρχές. Στους αστυνομικούς μίλησε αναλυτικά για τις δύο επιθέσεις.

Επίσης, είπε ότι την πρώτη κοπέλα, την είχε παρακολουθήσει και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αμφιθέας και άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτος από κατάστημα που ήταν ανοικτό και τον κυνηγήσουν. 

Έτσι, έφυγε τρέχοντας και όταν σιγουρεύτηκε ότι δεν τον κατεδίωκαν, περιπλανήθηκε για ώρα στα στενά της περιοχής και όταν τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε στη στάση Αγία Σκέπη την 34χρονη, την πλησίασε και τη ρώτησε μια πληροφορία για λεωφορείο της Γλυφάδας.

Ανυποψίαστη η γυναίκα, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και πήγε να τσεκάρει από ειδική εφαρμογή για να τον βοηθήσει και τότε ο «βιαστής με το τατουάζ», της άρπαξε το τηλέφωνο, με την απειλή μαχαιριού, την έσυρε στο Πάρκο Νερού και τη βίασε. 

Το θύμα ήταν σε τέτοια κατάσταση σοκ που είχε παραλύσει από τον φόβο και δεν αντέδρασε καν στην κτηνωδία που υπέστη. Ο δράστης, τα έριξε όλα στην χρόνια χρήση κοκαΐνης και το αλκοόλ. Μάλιστα, και τα θύματα είπαν ότι μύριζε οινόπνευμα.

Ο «βιαστής με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου οδηγήθηκε το απόγευμα στα δικαστήρια στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί μεθαύριο, Πέμπτη. 

Ο «βιαστής με το τατουάζ» συνελήφθη στην Αλβανία, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα χθες το βράδυ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...